TÜÜPILINE PSÜHHOLOOG

* Ta on omadega puntras. Kuigi ta tunneb lõpmatult teooriaid ja teraapiaid, ei oska ta oma eluga hakkama saada.

* Elaks ta Inglismaal või Saksamaal või Ameerikas, siis oleks ta rikkur, sest ta viiks läbi hirmkalleid psühhoanalüüsi seansse. Eestis pole sellele teenusele turgu.

* Tal on raskusi kaaslase leidmisega, sest kõik inimesed arvavad, et ta näeb neist läbi. Lõpuks abiellub teise psühholoogiga ja nad lõputult analüüsivad teineteist.

* Ta on õppinud kas Pedas või Tartu Ülikoolis. Kui ta on õppinud Pedas, siis on tema arust maailma kõige targem inimene Aleksander Pulver. Kui ta on õppinud Tartu Ülikoolis, siis on tema arust maailma kõige targem inimene Jüri Allik.

* Kuna tal on pidevad rahaprobleemid, siis lisaks ühiskonna ravimisele töötab ta ka koolitusfirmas. Õpetab rikaste firmade kontoriinimestele meeskonnatööd.

* Tal on Freudi ja Freudi teooriate kohta oma kindel seisukoht. Kui ta jääb purju, siis võib ta pikalt diskuteerida väga sügavatel teemadel.

5 kommentaari to “TÜÜPILINE PSÜHHOLOOG”

  1. a Says:

    maeitea miks on levind arusaam et hingepuurija peaks oma probleeme ise ära jagama… ?

  2. silja Says:

    Ta tegelikult südames siiralt vihkab küsimusi, mis algavad “noh, sina, kui psühholoog, kindlasti tead…”

  3. Anonüümne Says:

    tüüpiline psühholoog on igav psühholoog.

  4. psühholoog Says:

    Wauu! Ten points ! 🙂

  5. shtudent Says:

    See viga, et jutt tüüpiliselt noorpsühholoogist..või siis nö kesknoor psühholoogist. Päris noored kipuvad juba Nordidest jm sellistest kohtadest tulema ja ei tea üldse, kes või mis on JürAllik

    Lisaks võiks panna – vastavalt olukorrale esineb meedias kas pere-, kriisi-, isiksuse-, nõustamis vm psühholoogina.
    Ja see abiellumise lugu…siin on tiba liiga suur kaal mõnel teada-tuntud Peda ja TÜ psühholoogipaaril. Ise tean märgatavalt rohkem psühholooge, kes on abielus nt äriinimestega muudest valdkondadest 😀

Lisa kommentaar